Himpunan Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Segera

sabtu 21 september 2013Imej ini di ambil dari pemilik berikut : cheguzam.blogspot.com

Semoga semua sihat terima kasih sangat kerana datang ke perpustakaan maya ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 4

Anda sangat langkah kanan oleh kerana untuk kali ini kami hendak tunjukkan kepada anda bahan-bahan DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 4

Perkongsian DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 4

sabtu 21 september 2013Imej ini di ambil dari pemilik berikut : cheguzam.blogspot.com

Sebelum pergi lebih jauh, apa kata admin terangkan dulu serba sikit apa itu DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Dekati Apa maksud DSKP dan Impaknya

DSKP atau yang sebenarnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan 1 maklumat yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini direka bagi menolong memudahkan para guru membuat pentaksiran dalam PDPC.

Kewujudan DSKP dikatakan mampu memudahkan cikgu kerana kita hanya perlu melihat satu dokumen (DSKP) sahaja untuk melakukan proses PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini terdiri daripada Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Kegunaan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang para pelajar patut ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Info Ringkas Standard Pembelajaran?

  • Satu penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Penerangan Ringkas Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir pencapaian pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Bahan-bahan Berikut

Himpunan Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Segera ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Saya di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk peringatan kepada semua, tiada satupun DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 4 yang kami share ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian dokumen sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami semua sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 4

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Bahan :  DSKP Matematik Tambahan Tingkatan 4

Selamat Mendownload & Datang Lagi Nanti

Akhir sekali sebelum berpisah, pihak ridaksi berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan bahan ini semua di instagram anda. Ya, kongsikan ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana suport ke laman pendidikan kami ini. Untuk nota post di atas iaitu Himpunan Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2019-03-16 02:28:42.

Masa ini kami ingin beritahu bahawa kami telah kongsikan satu artikel yang sangat bermanfaat untuk ibubapa dapatkan iaitu Himpunan Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Segera.

Kami faham ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Himpunan Dskp Matematik Tambahan Tingkatan 4 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Segera. Semoga berguna.